Adverteren op LinkedIn?

Wij zorgen ervoor dat bedrijven optimaal groeien door LinkedIn campagnes.

Adverteren op LinkedIn

Kun jij de bezoekersstroom aan?
LinkedIn advertenties
 zijn een goede manier om advertenties over jouw bedrijf aan jouw zakelijke doelgroep te tonen. Onze advertenties worden ingezet door gebruik te maken van de specifieke doelgroepen. Zo weten we namelijk zeker dat ook de juiste doelgroep wordt benaderd. De campagnes die door ons worden opgezet worden constant geanalyseerd, hierdoor kunnen we de campagnes evalueren en verbeteren wat zorgt voor optimale prestatie binnen LinkedIn. 

Vraag een Grow Talk aan!

Waarom is de Grow Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaakt zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden van een goede LinkedIn Ads campagne hebt ontdekt, wil je zeker niet anders meer. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Grow Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 
Niels van grow banana

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niels Crienen


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 8,5 op Trustoo.


Google Ads Specialist
Official Certificate

Laat ons je helpen!

🎯

Gebruik onze expertise

Volledige ontzorging op maat. 

🚀

Vergroot jouw bereik

Kun jij de bezoekersstroom aan?   

🔢

Volledig zicht op jouw cijfers

Wekelijks jouw cijfers op de mail.


“Wie zomaar instapt in LinkedIn Ads zonder een juiste aanpak, heeft een kleine slagingskans.’’

Niels Crienen, LinkedIn Specialist

Hoe gaan wij te werk?

Wij leggen het je uit:

1. Kennismaking

Tijdens een belafspraak maak je kennis met jouw LinkedIn Ad specialist. Hierbij wordt er besproken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op basis van jullie wensen. Hierna volgt er een passend voorstel op maat. 

2. Strategiebepaling

Elk bedrijf is anders. Samen met de expert die jou gaat helpen met LinkedIn Ads wordt er diep ingegaan op jouw onderneming. Op basis van deze informatie kunnen we de juiste doelgroep bepalen en wordt er een strategisch plan bedacht. 

3. Uitvoering LinkedIn Ads & Optimalisatie

Nu is het aan ons. Wij zorgen ervoor dat de LinkedIn Ads campagnes worden gelanceerd. Deze campagnes worden continue geoptimaliseerd voor een maximaal resultaat. 

4. Rapportage

Je ontvangt wekelijks van ons een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Een maal per maand bespreken we de behaalde ROI en gaan we kijken waarin we elkaar nog beter kunnen versterken.