Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Over ons

The story behind Grow Banana

Grow Banana 💚🍌

Leuk dat we kennismaken! Ik ben Niels, dé Grow Banana. Samen met onze andere labels Social Banana & Digital Banana zorgen wij ervoor dat de ondernemers in het MKB & MBK+ online het verschil maken!

Wat is het gedachtegoed van Grow Banana? Wij vragen ondernemers altijd: hoe maak jij een banaan open? Dan horen wij regelmatig: “ja gewoon, vanuit de steel”. Dit refereren wij aan hun denkwijze over de inzet van online middelen. Ondernemers zijn vaak vanuit de steel bezig, geen strategie en doel achter online campagnes. Jammer want dat is weggooide tijd én geld! 

Bij Grow Banana maken wij de banaan open vanuit de achterzijde en gaan wij aan de slag vanuit doelstellingen en strategische keuzes. Dat maakt online het verschil

– Niels Crienen, mede-eigenaar Grow Banana

Ontwerp zonder titel 13

Onze kernwaarden

Het gedachtegoed achter de banaan?
Onze ‘groene’ waarden symboliseren onze werkwijze: net even anders. En vooral: gaan met die banaan!

Wij groeiden op met online en dit kent dan ook geen geheimen voor ons. Met het digitale bloed dat door onze aderen stroomt ondersteunen wij ondernemers op weg naar online succes.

Te weinig kennis over het ontwikkelen van online campagnes of het organisch groeien in Google? Of simpelweg geen tijd? Wij nemen dit graag van jou over. Zo kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent

Bij Grow Banana openen wij de banaan vanuit de achterzijde. Wij opereren vanuit strategische keuzes en doelen, omdat wij van mening zijn dat je daardoor online het verschil kunt maken.

Wij formuleren jouw keuzes helder en concreet, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn. De online strategie vormt hét fundament voor onze acties. Met dit plan gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag.

Socialbanana socialmedia pro77
Socialbanana socialmedia pro773

Winnaar PRO77 award 2019

Young Professional of The Year

Social Banana, de van broer Grow Banana, mag zich Young Professional of The Year 2019 noemen.

‘Wat een zenuwslopende en bijzondere avond hebben wij samen met Renée Oirbans en Bart Gubbels gisteren meegemaakt. Het is voor ons nog echt onwerkelijk, wat een enorme eer. Trots dat we op onze jonge leeftijd deze award in ontvangst mogen nemen. PRO77 bedankt voor de organisatie en prachtige avond!’.

Let's meet the banana's!

Dé Grow Banana's

Wiel 3

Wiel
Lintjens

Online marketeer

Niekbastiaens socialbanana socialmedia 1 1019x1024 1

Niek Bastiaens

Mede-eigenaar

Julesjongerius socialbanana socialmedia 1 1019x1024 1

Jules Jongerius

Mede-eigenaar