Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Een converterende landingspagina

Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes goed presteren door een converterende landingspagina.

Een converterende landingspagina

Fasten your seatbelts, prepare for landing
De landingspagina, landing page of bestemmingspagina is een webpagina waar een bezoeker een website binnenkomt na het klikken op een banner, tekstlink, tekstadvertentie of zoekresultaat. Vooral bij een landingspagina vormt het een uitdaging om de bezoeker vast te houden en te verleiden om verder te kijken op uw website en hem uiteindelijk te leiden naar een conversie.

Vraag een Grow Talk aan!

Waarom is de Grow Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaakt zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden van een goede landingspagina hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Grow Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 
Niels van grow banana

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niels Crienen


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 8,5 op Trustoo.


Google Ads Specialist
Official Certificate


“Bij een landingspagina begint je conversie. Het dus belangrijk dat een bezoeker belandt op een goed ontworpen webpagina.’’

Niels Crienen, Specialist

Hoe gaan wij te werk?

Wij leggen het je uit:

1. Kennismaking

Tijdens een belafspraak maak je kennis met jouw specialist. Hierbij wordt er besproken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op basis van jullie wensen. Hierna volgt er een passend voorstel op maat. 

2. Strategiebepaling

Elk bedrijf is anders. Samen met de expert die jou gaat helpen met landingspagina wordt er diep ingegaan op jouw onderneming. Op basis hiervan vormen wij een strategie voor de best presterende landingspagina. 

3. Uitvoering landingspagina

Nu is het aan ons. Wij zorgen ervoor dat de landingspagina wordt ontworpen en gemaakt. Deze landingspagina wordt geoptimaliseerd voor een maximaal resultaat. 

4. Oplevering

Je ontvangt van ons de landingspagina die zal zorgen voor een hogere conversie.