Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Mijn stage bij Grow Banana!

Blog over mijn stageperiode bij Grow Banana, Limburg, Venlo

Zo dat was hem dan, mijn stage bij Grow Banana. Na al die maanden is het toch gek om te beseffen dat ik vanaf volgende week niet meer op het kantoor van de Banana’s zal zijn. Ofja, ik zal er vast nog wel eens komen. Een aantal dagen geleden heb ik me namelijk ingeschreven bij de KVK, omdat ik als freelancer aan de slag ga bij Grow Banana en Social Banana. Een hele leuke nieuwe uitdaging, waar ik naar uitkijk! 

Maar voor nu is het de hoogste tijd om nog even terug te kijken naar mijn stageperiode. Als ik mijn stage bij Grow Banana in drie woorden zou moeten omschrijven, kies ik voor leerzaam, gezellig en fijn. Waarom? Dat zal ik je nu verder uitleggen!

Leerzaam

Leerzaam was mijn stage zeker. Door de vele cursussen die ik heb kunnen volgen, heb ik veel geleerd. Zo heb ik een aantal cursussen gevolgd over Facebook Ads, TikTok Ads, SEO, SEA en Photoshop. Hierdoor zijn mijn skills ontwikkeld en kan ik mijn kennis op een goede manier toepassen in de praktijk. Het uitvoeren van klussen voor klanten vond ik dan ook het allerleukste om te doen. Natuurlijk leer je ook vanalles over deze onderwerpen tijdens je studie, maar toch is het toepassen van deze kennis een vak apart. Doordat ik zoveel opdrachten voor klanten heb mogen uitvoeren, heb ik veel ervaring opgedaan. Dat geeft me een zelfverzekerd gevoel, waar ik heel blij mee ben!

Gezellig

Naast dat ik vaak serieus aan het werk was, heb ik ook héél veel gelachen. De flauwe grappen vliegen je om de oren en tijdens de lunchpauze kwamen de leuke verhalen naar boven. Ook tijdens het stage-uitje en de cocktail kerstborrel hebben we ons goed vermaakt. Zelfs zo goed, dat het de dag erna voor wat hoofdpijn zorgde ;). 

Fijn

Geen één dag ben ik met tegenzin naar de Banana’s gegaan. Op kantoor hing er altijd een relaxte en fijne sfeer, wat de stageperiode ontzettend fijn maakte! Ik vond dan ook al snel mijn draai in het jonge team aan professionals, waardoor ik echt mezelf kon zijn. Mijn collega’s betrokken me binnen het bedrijf en toonden hun vertrouwen in me, wat heel prettig was!

Wat heb ik allemaal gedaan?

Gedurende mijn stage heb ik een heleboel verschillende dingen gedaan. Zo heb ik onder andere heel wat blogs geschreven, geshined op het TikTok account van de Banana’s, tientallen Facebook advertenties gemaakt voor klanten, me verdiept in TikTok advertising & Influencer Marketing en de inwoners van gemeente Venlo geïnterviewd met een hartverwarmende vraag. 

Zoals je wel kunt lezen, heb ik van heel veel online marketing aspecten wat mogen proeven. Dat maakte mijn stageperiode alles behalve saai en heel waardevol!

Een echte aanrader!

Kortom heb ik een superleuke tijd gehad bij Grow Banana en heb ik mijn plekje helemaal gevonden. Een stage bij de Banana’s kan ik dan ook zeker aanraden aan alle studenten die affiniteit hebben met marketing. Mijn tijd als stagiaire zit er helaas op, maar gelukkig blijf ik deel uitmaken van de Banana’s als online marketing freelancer. Op naar een nieuw avontuur! 

Deel deze blog!

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content