Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Join the Bananas als online marketing stagiair(e)!

Blog over vacature online marketing stage

Ben jij geïnteresseerd in een online marketing stage bij Grow Banana en benieuwd naar de ervaring van onze huidige stagiaire? Lees dan vooral even verder! 

Mijn stage ervaring in het kort

Hi, ik ben Ilse. Misschien heb je me al eens voorbij zien komen op de socials van Grow Banana. Ik loop namelijk al twee maanden stage bij de Bananas als online marketing stagiaire. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en vertel jou graag mijn ervaring!

Vanaf de eerste dag dat ik de deuren van de Bananas binnenliep voelde ik me al helemaal thuis. Het jonge team aan professionals geeft je een warm welkom en zet je ook meteen aan het werk. Daarnaast is er een erg gezellige sfeer op kantoor. Wel moet je tegen de nodige foute hitjes kunnen, wat die worden nogal vaak gedraaid hier. 😉

In de afgelopen twee maanden heb ik al ontzettend veel geleerd. Zo heb ik meerdere handige cursussen mogen volgen, ervaring opgedaan in het werken met echte opdrachtgevers en meegekeken met mijn stagebegeleider Niels. 

De werkzaamheden die je uitvoert bij de Bananas zijn erg afwisselend, waardoor je steeds nieuwe dingen blijft leren. Zo ben ik de ene dag vooral bezig met het schrijven van blogs, de andere dag met het maken van leuke content voor op onze socials en weer de andere dag met het werken aan opdrachten voor klanten. Lekker afwisselend werk dus, wat het ook zo leuk maakt! 

Nog even over die afwisseling; de afgelopen weken ben ik niet alleen bezig geweest met het uitvoeren van werkzaamheden voor Grow Banana, maar ook voor Social Banana, Digital Banana en voor de twee andere bedrijven van de eigenaren van Grow Banana. Grote kans dus dat jij als toekomstige stagiair(e) ook voor deze bedrijven mag werken, tof toch?

Gedurende de stageperiode krijg je genoeg ruimte om je eigen behoeften en wensen te uiten. Wil jij je graag ontwikkelen op een specifiek gebied en zijn hier de middelen voor? Dan is dat helemaal prima en een mooi teken van jouw proactieve houding. 

Word jij mijn opvolger?

Ben jij na het lezen van mijn verhaal nou nog enthousiaster geworden? Dan is het de hoogste tijd om te solliciteren voor een online marketing stage bij Grow Banana! Klik op de vacature om direct te solliciteren. 

Deel deze blog!

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content