Ilse tussen de banana's | Grow Banana Venlo

Ilse tussen de banana’s

Stagiaire-GrowBanana-Limburg-Venlo

Hi, aangenaam! Mijn naam is Ilse, ik ben 20 lentes jong en de komende vijf maanden ga ik aan de slag als stagiaire bij Grow Banana. Hier heb ik ontzettend veel zin in!

Over Ilse Camps

Al vanaf kleins af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Zo stonden de kleurboeken vol met prachtige tekeningen en plakten mijn handen regelmatig aan elkaar van de lijm. Naarmate ik wat ouder werd, wilde ik dit creatieve aspect graag laten terugkomen in mijn opleiding. Mede daarom heb ik voor de studie Communicatie gekozen, die ik volg aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik mijn plekje helemaal gevonden. Onlangs ben ik begonnen met het derde jaar van mijn opleiding. In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel geleerd over alles wat ik leuk vind. En dat is een heleboel. 

Naast dat ik studeer, doe ik in mijn vrije tijd nog genoeg andere leuke dingen. Zo breng ik veel tijd door met mijn vriend en vriendinnen, probeer ik een aantal keer per week te sporten en ben ik niet vies van een drankje. Ook vind ik het ontzettend leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Of dit nou in het buitenland is of in het kleine Nederland, voor beiden kun je me wakker maken!

De Grow Banana Club

De zoektocht naar een stageplek was me er eentje. Het leek allemaal heel voorspoedig te lopen, totdat ik op het laatste moment werd afgebeld door het bedrijf waar ik stage leek te gaan lopen. Dit was natuurlijk een domper, maar ik ging gelijk op zoek naar een andere leuke stageplek. En die heb ik zeker gevonden! Diezelfde dag nog kwam ik via via terecht bij Grow Banana. Hier kon ik meteen op gesprek komen en voordat ik het wist had ik een nieuwe stageplek in de pocket waar ik heel blij mee ben! 

Tijdens mijn stage houd ik me onder andere bezig met het optimaliseren van webteksten op SEO, ga ik adverteren op verschillende social mediakanalen, maak ik content voor deze kanalen en schrijf ik blogs voor op de website van Grow Banana. Ook mag ik af en toe meekijken bij de activiteiten van Social Banana, de grote broer van Grow Banana. Veel afwisseling dus, wat het erg leuk maakt!

Deel deze blog!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content