Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Kom meer te weten over mijn stage bij Grow Banana!

Blog kom meer te weten over mijn stage bij Grow Banana

Nu we bij Grow Banana op zoek zijn naar een online marketing stagiaire voor de periode van februari t/m juni 2022, vertel ik jou graag wat meer over mijn ervaring bij Grow Banana. Want wie kan jou nou beter informeren als de huidige stagiaire zelf?

Samen met mijn stagebegeleider Niels heb ik een korte Q&A opgesteld, zodat jij meer te weten komt over mijn stage bij Grow Banana. Zo wordt je hopelijk net zo enthousiast als ik!

Vraag 1: Hoe ziet een stagedag bij Grow Banana er uit?

Mijn stagedagen zijn erg verschillend. Dat maakt het leuk, want geen één week is hetzelfde! Zo ben ik de ene dag vooral bezig met het uitvoeren van opdrachten voor klanten. Hierbij moet je denken aan het maken van advertenties op social media, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken en het maken van social media posts. De andere dag probeer ik vooral mijn kennis te verbreden en volg ik een van de vele cursussen die Grow Banana aanbiedt. Zo heb ik al een cursus gevolgd over SEO, Facebook Ads, TikTok Ads, Photoshop en ben ik nu bezig met een cursus over Google Ads. Weer een andere dag ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van blogs over online marketing begrippen. Een ding is dus zeker; bij Grow Banana kun je veel leren!

Vraag 2: Hoe is de sfeer op kantoor?

De sfeer op kantoor is ontzettend goed! Ik werk samen met jonge marketeers die hard kunnen werken en écht verstand hebben van datgene wat ze doen. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke gezellig! Zo staat er op vrijdagmiddag regelmatig een lekker wijntje of biertje klaar, gaan we af en toe uit lunchen en hebben we laatst een hele gezellige avond in de stad beleefd. Wat wil je nog meer?

Social banana drie jaar

Vraag 3: In hoeverre kun je je eigen wensen aangeven?

Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wel en wat je liever niet wilt doen. Dit is ontzettend fijn! Zo heb ik aan het begin van mijn stageperiode aangegeven waar mijn interesses liggen op het gebied van online marketing en welke branches mij het meeste aanspreken. Hierdoor doe ik nu iedere dag dingen die ik écht leuk vindt! Zo ben ik veel bezig met het maken van content; denk hierbij aan het maken van Instagram posts, maar ook aan het maken van TikToks. Verder ben ik veel bezig met het werken aan opdrachten voor klanten, omdat ik hier graag meer ervaring in wil krijgen. En dat is nog lang niet alles! Naast dat ik allerlei dingen doe voor Grow Banana heb ik me laatst ook verdiept in Influencer Marketing voor Your Belt, het tweede bedrijf van de mede-eigenaren van Grow Banana. Zoals je wederom kunt merken zijn de taken erg divers en leer je meer over datgene wat je leuk vindt. 

Vraag 4: Is er genoeg ruimte om te werken aan je schoolopdrachten?

Hoewel ik een meeloopstage volg, moeten er ook wat dingen gedaan worden voor school. Dat is voor Niels geen enkel probleem! Je kunt zelf inplannen wanneer je hiermee aan de slag wilt gaan. Wel moet je er rekening mee houden dat andere dingen af en toe de prioriteit hebben. Krijg je bijvoorbeeld de opdracht van een klant om een zoekwoordenonderzoek uit te voeren? Dan weet je zelf denk ik wel wat je het beste als eerste kunt doen, mits je dan geen school deadline hebt natuurlijk. 

Vraag 5: Raad je een stage bij Grow Banana aan?

Het zal je vast al duidelijk zijn geworden, maar ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Grow Banana. Ik raad een stage bij dit leuke bedrijf dan ook zeker aan! Je doet veel ervaring op in het werkveld, werkt samen met leuke mensen én kunt hier vooral héél veel leren. En oja, als je geluk hebt houd je er misschien ook nog wel een mooie bijbaan aan over! 

Word jij onze nieuwe marketing stagiair(e)?

Ben jij nou razend enthousiast geworden om bij Grow Banana stage te komen lopen? Dan kun je solliciteren op onze vacature. Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd even contacteren. Hopelijk tot snel op ons kantoor in Venlo! 

Deel deze blog!

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content